Açıklaması Davetiye Sözleri Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article



“Sevgiyle komple birlikteliğimizi sonsuzluğa taşımış olduğumız bu günde; sizleri bile aramızda görmekten onur duyarız.”

Aşkımızın sonsuza derece yamaç ve ongunluk ile sürebilmesi dileğimizle sizleri aramızda görmekten ışıklı olacağız…

Gördük sevdik birbirimizi dualar birleştirdi kalplerimizi Allah bozmasın beraberliğimizi bu beraberlikte söylenti veriyoruz bileceğiz kıymetimizi nişan törenimize bekleriz siz sevdiklerimizi.

Bu izdivacı olabilir kılan Cenabıhak’a hamd ile Cenabıhak rızası ve sünnet-i seniyye üzere kuracağımız yuvanın kellelangıcı olarak kombinasyon ettiğimiz düğün merasimine iyi ve dualarınızla beraberinde teşrifiniz’den bahtiyarlık duyacağız.

Sen benim en degerlim en bulunmaz hazinem ben seni bekledimm çok ve artık kavuşuyoruz mutluluga gidiyoruzz istedigimiz kabilinden hayallerimizdeki gibi kıvançlı olacagiz. Ben sana bir omur EVETTT diyorummm

Sizleri yaşamınızın en körpe “Peki” ini duymaya davet ediyoruz… nikah törenimize teşriflerinizi bekliyoruz…

Ölene çatışma sürmesini istediğimiz bu günde ilk aşamaı atarken sizlerin de bizimle olmasından azamet duyacağız…

Birbirimize duyduğumuz saygı ve kalp ile ışıklı bir yuvanın temelini attık. Bu önemli hasetmüzde sevincimizi ve mutluluğumuzu paylaşcevher sizleri de bekliyoruz… …

ziz ve celil olan Cenabıhak huzurunda evlilikten elan sempatik ve kıymetli bir bina düz yazı edilmemiştir. (Hadisi Şerif)

• Bu izdivacı mümkün kılan Tanrı'a hamd ile Allah rızası ve sünnet-i seniyye üzere kuracağımız yuvanın kellelangıcı olarak hile ettiğimiz eğlence merasimine hayırlı ve dualarınızla baş başa teşrifiniz'den bahtiyarlık duyacağız.

Mutluluğumuzu sonsuz yapmak ve de ömür boyu yanında başlamak karınin attığımız ilk adımda sizi bile aramızda sezmek isteriz.

Sevgiyle meşgul birlikteliğimizi sonsuza taşıdığımız bu berhudar hasetmüzde dostlarımızıda aramızda karşılaşmak dileğiyle

Dürüstıp revan hayatın zarfında kendimize dair yeni bir sahife harisarken nişan törenimizde siz dostlarımızı huzurımızda karşılaşmak bizlere saadet verecektir.

Yaşfakat değgin ne varsa, her simultane birlikte olmaya karar verdik. Bu yenidenı sıfır günde bizimle beraber olmanızdan Davetiye Sözleri kut duyarız.

Report this wiki page